این ویلا واقع در بیشه های زیتون در یونان قرار گرفته که فرم کلی آن شبیه به یک سه پر بوده که روی زمین کشیده شده است. در واقع در طراحی این ویلا از سایت پروژه (تپه ای) الهام گرفته شده و بنا به منظور هماهنگی با سایت به شکل تپه طراحی شده و یک قاب بتنی ساختمان را پوشش داده است. گفتنی است که این پوسته ی بتنی و محیط اطراف باعث شده تا پروژه در استراتژی تهویه پاسخ خوبی دهد و نیاز به سیستم های خنک کننده مکانیکی نباشد و پایدار عمل کند. در ادامه همان طور که در تصاویر پیداست از سه طرف حیاط مسیری به شکل رمپ تا بام ایجاد شده است.

اصول معمول طراحی داخلی ویلا، در این پروژه نیز صدق می کند به طوری که دارای دو بخش خصوصی و عمومی می باشد. بخش خصوصی دارای ۳ اتاق خواب و ۲ حمام بوده و بخش عمومی شامل نشیمن و آشپزخانه می شود و تفرجگاه خوبی برای تعطیلات محسوب می شود.

منبع : archdaily.com

  • برای تماس با ما و تبادل اطلاعات معماری ( مقاله ، نقشه و رساله معماری ) با شماره تلگرام 09037759555 در ارتباط باشید.