به نام یگانه معمار هستی

بام سبز:

تعریف: بام سبز، بامی است که مقدار یا تمامی آن با پوشش گیاهی و خاک، یا با محیط کشت روینده، پوشانده می شود لفظ بام سبز همچنین می تواند برای بامهایی که مفاهیم “معماری سبز” را مد نظر قرار می دهند. نظیر پانلهای خورشیدی و یا صفحات فتوولتائیک، بکار رود.

تحقیق در مورد بام سبز,تحقیق در مورد طراحی خانه سبز,طراحی بام سبز,مقاله در مورد بام سبز,دانلود مقاله در مورد بام سبز,مقاله در مورد معماری همساز با اقلیم,بام سبز در معماری,مقاله کامل درباره بام سبز,مقاله در مورد معماری سبز و پایدار,معماری سبز,معماری پایدار,بام سبز,دانلود پاورپوینت بام سبز,دانلود پاورپوینت معماری همساز با اقلیم,پاورپوینت طراحی خانه سبز

تاریخچه کاربرد بامهای سبز :

بامهای سبز مدرن با سیستم لایه های پیش ساخته برای اولین بار در دهه 1960 در آلمان به کار رفت. بر اساس برآوردهای موجود، امروزه حدود 10 درصد از کل بامهای آلمان، بام سبز می باشند. ایلات متحده نیز بامهای سبز قابل توجهی دارد، اما تعداد آنها به اندازه اروپا نیست.

بام سبز : بام خانه هاي ما قسمتي از خا ک و طبیعتی است که ما با ساختمان سازي به قتل رسانده ا یم.   فریدن رایش

برای دانلود به ادامه مطلب بروید…

نام فایل : مقاله ای کامل در مورد معماري همساز با اقليم – بام سبز 70 اسلاید – خانه سبز – مقالات معماری

بام سبز:

ایده باغچه های روی سقف و کشت روی آ ن، در زما نهای قدیم ، تا سال600قبل از میلاد مسیح توسط مردم بابل به کار گرفته می شد. در برلین ، در سال 1890سقفهای خانه های روستایی برای حفاظت ساختمان در برابر آتش ، با لایهای ازخاک پوشانده می شد. که در آن ، گیاهان نیز رشد می کردند. لوکوربوزیه اولین فرد در قرن حاضر بود که سقف سبز فراموش شده را مجددا به کار گرفت .
در زمینه معماری ، لوکوربوزیه خانه را ماشینی برای زندگی معرفی کرد. همانگونه که اتومبیل ماشینی برای حرکت است.
وی پنج اصل را برای ساختمان های مدرن معرفی کرد که عبارتند از :
– مرتفع ساختن بنا نسبت به زمین به کمک ستون
– بام مسطح و باغ روی بام
– پلان آزاد
– پنجره های طویل افقی و سرتاسری
– نمای آزاد و استفاده از سقف کنسول
از اين پنج اصل چهار مورد آن به سرعت شايع شد و مورد استفاده در كشورهاي مختلف قرار گرفت ولي باغ هاي روي بام تا همين اواخر كه تحت لواي معماري سبزو پايدار به آن توجه شد مهجور باقي ماند .

مزایای بامهای سبز :
• تامین فضایی سازگار و مطبوع برای کاربران ساختمان –
به دلیل قراردادن حیاط و پاسیو
• امکان پرورش میوه جات، سبزیجات و گلها
• کاهش بار گرمایش (با افزودن توده و لایه عایق حرارتی) و سرمایش بنا (از طریق سرمایش تبخیری) – بویژه اگر بصورت شیشه ای بوده و بعنوان گلخانه و یا سیستم گرمایش غیرفعال خورشیدی عمل نماید.
بر اساس پژوهشی که در سال 2005 توسط Brad Bass از دانشگاه تورنتو انجام یافت، نشان داده شد که بامهای سبز می توانند اتلاف گرمایش و مصرف انرژی را در زمستان به مقدار قابل توجهی کاهش دهند.

• کاهش اثرات گرمایش و تغییرات آب و هوایی شهری
• افزایش محدوده زندگی (بامهای سبز می توانند بعنوان فضای تفریح، استراحت مورد استفاده قرارگیرند.)
• کاهش سیلاب
• تصفیه هوا و کاهش CO2 هوا
• كاهش و تعدیل شدت صداهايي كه تا dB18 وارد ساختمان مي شود و از آن خارج مي شود به میزان dB3 يا بيشتر.
• افزایش زیستگاه جانداران در مناطق مسکونی
• بهبود مناظر اطراف ساختمان با فراهم كردن يك فضاي سبز زيبا.

• بالا بردن طول عمر غشاي بام (دو يا سه بار بیشتر) با محافظت از آن در برابر اشعات UV مضر و صدمات آب و هوايي.

• افزایش ارزش ملك .

• کاهش هزینه نگهداری از سقف – کشت روی بام به شکل گسترده ، نوعی پوشش محافظ را تداعی میکند ، سطح کاشته شده خود محافظت و نگهداری می شود و به عبارت دیگر ، نگهداری از بام به حداقل می رسد.

• بهبود کفیت آب و هوا – تبدیل بام خانه ها به فضاهای سبز ، تبادل هوا بین مناطق با تراکم ساختمانی زیاد و فضاهای آزاد بین حومه آنان را بهبود بخشیده و باعث تنظیم رطوبت هوای مرکز شهر می شود . تراکم باعث بالا رفتن درجه حرارت و گرم شدن هوا در مراکز شهرهاست. درجه حرارت هوا در وسط شهر 2 تا 3 درجه گرم تر از حومه شهرها می باشد.

معایب بامهای سبز :
• نیاز به تقویت سازه بامهای موجود برای استقرار بام سبز و وجود این حقیقت که اغلب این بامها برای حضور انسان طراحی نمی شوند. • در برخی موارد، تطبیق طراحی این بامها با شرایط اقلیمی منطقه کاری دشوار است.
• بامهای سبز همچنین نیازمند معیارهای سازه ای قابل قبول می باشند. بسیاری از بامهای موجود، بدلیل بار وزن ملزومات خاک و گیاهان برای دارابودن بام سبز مناسب نیستند. (در این بین یک دال بتنی در تبدیل به بام سبز بسیار کاراتر از دالهای چوبی یا فلزی است.)
انواع بامهای سبـــز (بسته به عمق متوسط کشت و میزان تاسیسات مورد نیاز) :
متمرکز و فشرده بامهای سنتی سبز -نیازمند عمق متعارفی از خاک برای رشد گیاهان حجیم و چمن معمولی-نیازمند آبیاری، کوددهی و سایر مراقبتها -دارای محيط كشت ژرف و عميق – در دسترس (مي توانند به عنوان يك فضاي باز در نظر گرفته شوند).

 

بام مركز Manulife است كه در بالاي يك پاركينگ قرار گرفته است.بام سبز 25 ساله اي كه در جاي مناسبی با درختان بالغ و تنومندش، مستقر شده است.
نیمه متمرکز به عنوان سیستمهای خودنگهدار –نیاز به حداقل تاسیسات نگهداری-امکان قرارگیری در لایه بسیار نازکی از خاک-دارای محيط كشت سطحي و كم عمقي گسترده یا وسیع به طور كلي در دسترس و مورد استفاده کارکردی نيست.

بام شرکتMountain Equipment نمونه اي از يك بام سبز گسترده مي باشد كه در سال 1998 ساخته شده است.

و…………….

 

چند نمونه از اسلایدها:

طراحی بام سبز,مقاله در مورد بام سبز,دانلود مقاله در مورد بام سبز,مقاله در مورد معماری همساز با اقلیم,بام سبز در معماری,مقاله کامل درباره بام سبز,مقاله در مورد معماری سبز و پایدار,معماری سبز,معماری پایدار,بام سبز,دانلود پاورپوینت بام سبز,دانلود پاورپوینت معماری همساز با اقلیم,پاورپوینت طراحی خانه سبز

مقاله در مورد معماری همساز با اقلیم,بام سبز در معماری,مقاله کامل درباره بام سبز,مقاله در مورد معماری سبز و پایدار,معماری سبز,معماری پایدار,بام سبز,دانلود پاورپوینت بام سبز,دانلود پاورپوینت معماری همساز با اقلیم,پاورپوینت طراحی خانه سبز

بام سبز در معماری,مقاله کامل درباره بام سبز,مقاله در مورد معماری سبز و پایدار,معماری سبز,معماری پایدار,بام سبز,دانلود پاورپوینت بام سبز,دانلود پاورپوینت معماری همساز با اقلیم,پاورپوینت طراحی خانه سبز

مقاله در مورد معماری سبز و پایدار,معماری سبز,معماری پایدار,بام سبز,دانلود پاورپوینت بام سبز,دانلود پاورپوینت معماری همساز با اقلیم,پاورپوینت طراحی خانه سبز

معماری سبز,معماری پایدار,بام سبز,دانلود پاورپوینت بام سبز,دانلود پاورپوینت معماری همساز با اقلیم,پاورپوینت طراحی خانه سبز

دانلود پاورپوینت بام سبز,دانلود پاورپوینت معماری همساز با اقلیم,پاورپوینت طراحی خانه سبز

دانلود پاورپوینت معماری همساز با اقلیم,پاورپوینت طراحی خانه سبز - پارسا کد

 

خرید آنلاین:

در پایان خرید ، لینک دانلود فایل نمایش داده می شود و به ایمیل شما ارسال خواهد شد. راهنمای خرید و دانلود فایل
  • فرمت فایل: پاورپوینت – 70 اسلاید   –   حجم فایل: 6 مگابایت
  • برای دریافت مقاله و پروژه های بیشتر درباره معماری سبز و پایدار اینجا را کلیک نمایید.