صفحه اینستاگرام پارساکد

نمایش دسته بندی مطالب

لیست مطالب صفحه اصلی

روش های اجرایی ساختمان – نحوه اجرای پی در ساختمان 58 اسلاید

پی چیست؟ پی، شالوده یا فونداسیون بخشی از ساختمان است که وظیفهٔ انتقال نیرو از ستونها به زمین و خاک اطرافش را بر عهده دارد که بر اساس نوع ساختمان، میزان نیروهای وارده، نوع زمین و شرایط آب و هوایی منطقه نوع و ابعاد آن مشخص می‌شود.

روش های اجرایی ساختمان - نحوه اجرای پی در ساختمان 58 اسلاید,پروژه درس روشهای اجرایی ساختمان,پاورپوینت نحوه اجرای پی در ساختمان,دانلود پروژه پاورپوینت روش های اجرایی ساختمان,مقاله نحوه اجرای پی در ساختمان,انواع پی در ساختمان,پاورپوینت اجرای پی در ساختمان,پروژه پاورپوینت نحوه اجرای پی در ساختمان انواع پی

به طور کلی از لحاظ اجرایی ما دارای 4 نوع مدل اجرایی پی می باشیم که عبارتند از: ۱-پی منفرد (تکی، نقطه ای): پی هایی که بار یک ستون تکی یا یک دیوار را حمل می نمایند. برای ساختمانهایی که بار آن‌ها به صورت متمرکز (نقطه ای)به زمین منتقل می‌شود ساخته میگردد مانند ساختمان‌های فلزی یا ساختمان‌های بتنی.

مقاله درباره شاتکریت 65 صفحه – مقاله و تحقیق در مورد شاتکریت 65 صفحه – دستگاه بتن پاششی

– مقدمه
اولين بار شاتكريت يا گانايت در سال 1909 ميلادي در آمريكا توسط دستگاهي به نام تفنگ سيمان مورد استفاده قرار گرفت و سپس در سال 1914 براي اولين بار در يك معدن در ايالات متحده استفاده شد از آن پس، اين سيستم براي پوشش سطوح سنگها و حفاظت آنها از هوازدگي مورد استفاده واقع گرديد.

مقاله درباره شاتکریت,مقاله شاتکریت,تحقیق درباره شاتکریت,مقاله اماده در مورد شاتکریت,شاتکریت در صنعت ساختمان,مقاله برای کنفرانس معماری,تفنگ سيمان,شاتكريت بتني,انواع شاتكريت به لحاظ روش اجراء,روش اجراي صحيح شاتكريت,نقش شاتكريت در پايدار سازي سنگ,اجزاء تشكيل دهنده شاتكريت,مزاياي بتن اليافي,• استفاده ازشاتكريت در ايران,استفاده از روباتهاي شاتكريت پاش, طراحي شاتكريت اليافي, كاربردهاي شاتكريت اليافي,مزاياي بتن اليافي, روشهاي مسلح كردن شاتكريت,ویژگی های شاتکریت,مقاله معماری,مقاله های اماده معماری,پروژه های معماری
تركيب شاتكريت مشابه بتن معمولي (سيمان ، سنگدانه و آب ) ميباشد با اين تفاوت كه دانه بندي سنگدانه ها بسته به محدوديت ماشين آلات و دستگاههاي موجود ميباشد.
( حداكثر قطر سنگدانه ها حدود 30 ميليمتر )
در حقيقت شاتكريت بتني است كه با استفاده از هواي فشرده روي سطوح مورد نظر پاشيده و با نفوذ در تركها و درزه ها باعث استحكام مناسب سطوح ميگردد.

برای دانلود و توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید…

مقاله سازه های طبیعی و هندسه فراکتال 96 اسلاید – مقاله پاورپوینت درس ایستایی 1 و 2

« مقدمه»
هيچ گاه از هيچ چيز تقليد مکن ، مگرفرم هاي طبيعي
از ابتداي تمدن بشري ، دنياي پر جاذبه طبيعي منبعي بسيار غني براي نو آوري و الهام بخشي بزرگ ترين نقاشان ، مجسمه سازان ، موسيقي دانان ، فيلسوفان ، شاعران ، طراحان و مهندسان بوده است. صداي حرکت آب در رودخانه ، رنگ هاي خيره کننده رنگين کمان ، ريتم منظم برخورد امواج دريا با صخره هاي اطراف آن فريبندگي بوي خوش گل هاي سرخ ، ساختار هوشمند کندوي عسل ، غناي رنگ در فصل پاييز ، آسمان زيبا به هنگام طوفان و شکسته شدن نور خورشيد در يک روز برفي زمستاني تنها تعداد اندکي از عجايب طبيعي اند که باعث الهام بخشي و نو آوري در آثار دست ساخت انسان شده اند. تعجب برانگيز نخواهد بود اگر بگوييم که دنياي طبيعي پيرامون ما در حال حاضر به سطح بالايي از توسعه در طول ميليون ها سال تکامل تدريجي خود رسيده است و دنياي امروز از دوران تغييرات طولاني عبور کرده است تا به سطحي از زيبايي که ما امروزه آن را مي بينيم و درک مي کنيم ، دست يابد. در اين فرآيند ، فقط کارا ترين ، قوي ترين و قابل انعطاف ترين فرم هاي طبيعي در طول ميليون ها سال باقي مانده اند.

مقاله سازه های طبیعی و هندسه فراکتال,مقاله پاورپوینت درس ایستایی 1 و 2,مقاله هندسه فراکتال,دانلود پروژه ایستایی 1 و 2,دانلود مقاله ایستایی یک و دو,پروژه های آماده درس ایستایی 1 و 2,مقاله های آماده درس ایستایی 1 و 2,مقاله درباره هندسه فراکتال,تحقیق در مورد هندسه فراکتال,مقاله فراکتال,مقاله درباره سازه های طبیعی و هندسه فراکتال,دانلود مقاله معماری سازه های طبیعی,دانلود مقاله ایستایی,دانلود پروژه ایستایی,مقاله پاورپوینت برای ایستایی 1 و 2,تحقیق پاورپوینت برای درس ایستایی 1 و 2,

در تکوين دنياي امروزي ، ميراثي چند ميليون ساله از پيشرفت هايي که در طول ساليان دراز حاصل شده است ، وجود دارد. ارسطو ، فيلسوف دوران باستان ، از نخستين افرادي بود که در مورد طبيعت به عنوان منبع عظيم الهام بخشي نوشت. او بيان کرد که زيبايي عملکردي حتي در مخلوقات بسيار کوچک نيز وجود دارد. در اکثر موارد ما از طبيعت از طريق احساس زيبايي طبيعي با استنشاق بوي خوش ، رنگ ، شکل ، فرم و صدا الهام مي گيريم. غالب اوقات بدون جستجو براي معناي عميق تر و بدون سوال از فرم هاي طبيعي ، به طور حسي از ذات طبيعي خود پيروي مي نمائيم و اصوات ، رنگ ها و فرم هايي را که ما را احاطه کرده اند ، تقليد مي کنيم . بدون شک تعدادي از بهترين قطعات موسيقي کلاسيک و بهترين آثار نقاشي از اين طريق خلق شده اند.

برای دانلود و توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید…

پروژه ساختمان 2 – 110 صفحه + کلیه ی نقشه ها – دانلود پروژه ساختمان دو رشته ساختمان

ارسال شده از آرشیواطلاعات سایت

عنوان: پروژه ساختمان 2 – 110 صفحه + کلیه ی نقشه ها – دانلود پروژه ساختمان دو رشته ساختمان

به نام یگانه معمار هستی

مقدمه
در طراحی فضا،خصوصیات ساختی یکی از عوامل تعیین کننده است.به این نحو که یکی از مسائل مربوط به ساخت کالبدی فضا میبایست در تمام مراحل طراحی رعایت شود.یعنی اگر عوامل گوناگون خواسته های طرح را تعیین کنند راه حل میبایست در تمام مراحل طراحی به صورت کالبدی شخصیت متناسب خواسته حاصل شود.اینجاست که خصوصیات ساختی مطرح می شود.زیرا آنچه که به طرح واقعیت می دهد ساخت است که شامل نوع مصالح و چگونگی کاربرد آنها در کنارهم و در موارد مورد نظر می باشد.موارد زیر در شناخت مسائل مربوط به ساخت کالبدی فضای موثر است.

دانلود پروژه ساختمان 2 دو,پروژه ساختمان دو رشته ساختمان,پروژه های ساختمان دو,دانلود پروژه های ساختمان 2 دو,مقاله کامل در مورد ساختمان دو,مقاله رشته ساختمان,پروژه های ساختمان,پروژه ساختمان,شناخت بتن,قالب بندی, اسکلت بندی,انواع کف,انواع سقف,پلکان,

1-نیروهای طبیعی و مادی که بر ساخت کالبدی فضا وارد می شود: این نیرو ها شامل تمام عوامل و پدیده های موجود در طبیعت می باشد.مانند آب،آفتاب،باد،سرماو گرما و غیره کالبد فضایی نیز مناسب با عملکرد فضا میبایست تاثیرات نیروهای ناشی از عوامل محیط طبیعی را به موقع و متناسب دفع یا جذب نماید.2-خصوصیات و طبیعت هریک از مواد و مصالح ساختمانی ونیروهای حاصل از ترکیب آنها در تجمع اجزای ساختمانی: هریک از مواد و مصالح ساختمانی میبایست وظیفه متناسب باکارایی و خصوصیات خود را بر عهده بگیرد.3-امکانات و محودیت های تولیدی و اجرایی در زمینه محصولات ساختمانی طرح میباست تصمیمات خود را در مورد خصوصیات ساختی در رابطه با امکانات و محدودیت های محیط کار از نظر تولید و اجرای اجزاء و مصالح ساختمانی اتخاذ نماید.4-فرمها و استانداردهای موجود : استاندارد ها امروزه به وسیله تدوین فرم ها در سطح ملی و در نهایت در سطح بین اللملی از جمله عواملی هستند که برای ایجاد هماهنگی لازم بین طراحان و تولید کنندگان و اجراکنندگان محصولات ساختمانی به وجود آمده اند. هدف ما از مطرح ساختن برخی از جزئیات برآوردن چنین منظوری می باشد. در مقدمه سعی شده مصالح ساختمانی بیشتر از نظر کاربرد و رفتار آن در ساختمان مورد مطالعه قرار گیرد. چون دانشجویان رشته ساختمان بیشتر از نظر کاربرد و رفتار آن در ساختمان نگاه می کنند و کمتر به رفتار آن توجه دارند.امید است که این خدمت ناچیز که خالی از نقص هم نیست مثمر ثمر دانشجویان عزیز رشته ساختمان باشد.

برای دانلود به ادامه مطلب بروید…

دانلود مقاله کامل در مورد قالب‌بندي ساختمان بتنی 140 صفحه – تحقیق در مورد کلیات قالب بندی

قالب‌بندي
كليات
براي احداث يك سازه بتن آرمه، بايد بتن خميري در قالبهايي ريخته شود تا پس از پر كردن تمام حجم قالبها و سفت شدن، به شكل لازم در آيد. از مهمترين گامها در احداث سازه‌هاي بتني، انجام قالب‌بندي است. به همين دليل بايد مجري و پيمانكار سازه‌هاي بتني كاملا در جريان امور مربوط به قالب‌بندي، از وسايل گرفته تا مشخصات و رواداريهاي ابعاد و روشهاي اجرايي قرار داشته باشند.
پس از استقرار قالبها در محل مربوطه بايد از آنها كاملاً بازديد نموده و درزهايي كه احتمالا باعث بيرون زدن شيره بتن خواهند شد، گرفته شوند.
پايداري از مهمترين خصوصياتي است كه بايد در قالب‌بندي رعايت شود. كافي نبودن مهاربندي پايه‌ها و يا مهاربندي افقي سكوها، عدم تنظيم تعادل افقي بتن‌ريزي كه منجر به پر شدن يك قسمت از قالب، و خالي ماندن قسمت ديگر مي‌شود، كف نامناسب در زير قالب شالوده و يا زير پايه‌ها، عدم حضور كارگران ماهر، خوب نبستن قطعات قالب به يكديگر، در نظر نگرفتن بارهاي زنده و مرده وارده به قالبها و لغزش لايه خاك مجاور قالب و غيره مي‌توانند باعث خرابي قالبها گردند.

مقاله در مورد قالب بندی,تحقیق در مورد قالب بندی,دانلود تحقیق درباره ی قالببندی,گزارش در مورد قالب بندی,قالب بندی ستون,قالب بندی بتنی,قالب بندی فلزی,قالب بندی پی,قالب بندی دیوار,قالب بندی ساختمان های بتنی,انواع مصالح قالب بندی,قالب بندی آجري,قالب بندی چوبي,قالب بندی فولادي,قالب بندی آلومينيومي,قالب بندی فايبر گلاس,كلافها و ساير وسايل قالب‌بندي,تأثير طراحي سازه بر بهاي قالب‌بندي,

تداركات مربوط به قالبها
قبل از بتن‌ريزي
بايد نسبت به قالبهاي در تماس با بتن نما، توجه كافي مبذول داشت. درز بين تخته‌ها و درز بازشوهايي كه در قالب ايجاد شده‌اند، بايد كاملا آب‌بندي شوند تا شيرة بتن از درزها بيرون نزند (شكلهاي 1 و 2). بايد از حركت قالب از جاي خود و نيز حركت اجزاي قالب نسبت به يكديگر جلوگيري بعمل آيد. بايد براي برداشتن قطعاتي كه براي حفظ فاصله تخته‌هاي دو وجه مقابل هم قالب بكار مي‌روند (تخته اندازه‌ها)، تدابير لازم اتخاذ گردد تا اين قطعات درون بتن نمانند. بايد به نحوي قرار داده شوند كه پس از برداشتن قالب و بريدن آنها حتي المقدور كمترين اثر روي بتن باقي بماند.

 برای دانلود مقاله به ادامه مطلب مراجعه نمائید…

فول پکیج جامع آموزش اسکچاپ 2019




اولین و قوی ترین پکیج جامع آموزش اسکچاپ 2019 و ویری نکست + آرشیو متریال و مبلمان و صحنه های آماده رندر حرفه ای در فلش مموری (برای اسکچاپ 2016 تا 2019) / آموزش ها از صفر تا صد از مبتدی تا پیشرفته شامل تمامی مباحث از مدلسازی تا رندرگیری

قیمت: 1.500.000 تومان