کانال تلگرام پارساکد

گروه معماری پارساکد | مرجع دانلود معماری

معماران حاضر: 6
» نمایش دسته بندی مطالب

لیست مطالب صفحه اصلی

بازسازی خانه مسکونی کاوه در تهران

این پروژه به عنوان یک نمونه با ارزش از حفظ یک ساختمان قدیمی در تهران است، در حالی که اکثر بناهای قدیم و مهم تهران در حال تخریب شدن می باشند و جای خود را به مجتمع های مسکونی جدید داده اند. پس از گذشت ۲۰ سال از فرسودگی این خانه که دارای سه طبقه، به همراه زیرزمین و دو طبقه مسکونی، که در یکی از محله های باریک، کم نور و شلوغ تهران واقع شده و از کمبود امکانات رفاهی در داخل و خارج رنج می برد. بنابراین این پروژه به طور کامل مورد بازسازی اعم از: بازسازی و تعمیرات سیستم های ساختاری،تأسیسات مکانیکی و اضافه کردن سطح طبقه سوم به عنوان یک مکان خصوصی بوده است.
بازسازی خانه,معماری,زیباسازی در معماری,نقشه معماری,خانه مسکونی کاوه تهران,بازسازی ساختمان مسکونی کاوه تهران,طراحی نمااولین قدم، طراحی یک فضای یکپارچه و گسترده قابل سکونت بود. بزرگترین مشکل این خانه، کم نور بودن و تاریکی بیش از حد در مرکز خانه به دلیل فضای تنگ محدوده خانه بوده است. مفهوم اصلی طراحی تعبیه و انتقال نور و رنگ به داخل ساختمان به وسیله یک نورگیر (Void) بوده است که به عنوان خط آسمانه مرکزی بنا تعریف شده است. عرصه های دیگر به طور مرتب به نسبت هسته مرکزی واقع شده اند. طبقه اول به دلیل فعالیت و جنب و جوش زیاد، به عنوان منطقه عمومی در نظر گرفته شده و عرصه های خصوصی مانند اتاق ها به طبقه دوم منتقل شدند. سطح سوم به عنوان یک حیاط خصوصی و خط آسمانه اصلی بنا در نظر گرفته شده است.

معماری و طراحی ویلا در یونان

این ویلا واقع در بیشه های زیتون در یونان قرار گرفته که فرم کلی آن شبیه به یک سه پر بوده که روی زمین کشیده شده است. در واقع در طراحی این ویلا از سایت پروژه (تپه ای) الهام گرفته شده و بنا به منظور هماهنگی با سایت به شکل تپه طراحی شده و یک قاب بتنی ساختمان را پوشش داده است. گفتنی است که این پوسته ی بتنی و محیط اطراف باعث شده تا پروژه در استراتژی تهویه پاسخ خوبی دهد و نیاز به سیستم های خنک کننده مکانیکی نباشد و پایدار عمل کند. در ادامه همان طور که در تصاویر پیداست از سه طرف حیاط مسیری به شکل رمپ تا بام ایجاد شده است.

اصول معمول طراحی داخلی ویلا، در این پروژه نیز صدق می کند به طوری که دارای دو بخش خصوصی و عمومی می باشد. بخش خصوصی دارای ۳ اتاق خواب و ۲ حمام بوده و بخش عمومی شامل نشیمن و آشپزخانه می شود و تفرجگاه خوبی برای تعطیلات محسوب می شود.

معماری سبز هتل در ویتنام

یکی از ضعف های سبک زندگی های امروزی، فاصله ی روزافزون ما از طبیعت است و علت آن گسترش پدیده ی شهرنشینی می باشد. لذا لازم است به نوعی طراحی های معماریمان را با طبیعت آشتی دهیم. هتل اطلس در ویتنام دارای ۵ طبقه و ۴۸ اتاق میهمان با بالکن های شخصی بوده که هریک از بالکن ها با گیاهان بسیاری پوشیده شده است و فرصت برقراری ارتباط مستقیم با طبیعت را برای میهمانان فراهم می آورد. در ادامه علاوه بر زیبایی و جذابیت بنای ساختمان، باعث ایجاد تهویه مطبوع نیز شده است.

معماری سبز هتل در ویتنامطبقه ی همکف این هتل با پلان بازی طراحی شده که رابط بین فضاهای خدماتی و اقامتی می باشد و دیگر امکانات هتل عبارت اند از رستوران، کافه، بار پشت بام، آبگرم، سالن ورزشی و استخر شنا.

معرفی استادیوم های المپیک ۲۰۱۶ ریو – برزیل

المپیک تابستانی ۲۰۱۶ که با نام رسمی «بازی‌های المپیاد سی و یکم» و «المپیک ریو» شناخته می‌شود از ۵ تا ۲۱ آگوست ۲۰۱۶ میلادی (۱۵ تا ۳۱ مرداد ۱۳۹۵) در شهر بندری ریو دو ژانیرو در کشور برزیل برگزار خواهد شد.

دهکده المپیک 2016 ریوبرای مشاهده توضیحات و تصاویر استادیوم های المپیک ۲۰۱۶ برزیل به ادامه مطلب مراجعه نمایید

معماری ساختمان اداری تجاری ترمه در شهر همدان

این پروژه در شهر تاریخی همدان قرار دارد، شهری که فضای پویا و سیال دارد و با احجام مربع شکل شناخته می شود. این ساختمان دو طبقه با هدف ایجاد فضا های عملکردی تجاری ساخته شده که طبقه  همکف فضایی عمومی تر برای تجارت و فروش محصول یا ارائه خدمات بوده و طبقه اول، دفتر کاری شخصی را شامل می شود. طبقه ی بعد که در واقع پشت بام این ساختمان است هم ارتفاع بام های اطراف ساخته شده است و با دیوار های ۲٫۵ متری خود فضایی باز و متنوع در دل این بنا ایجاد کرده است.

معماری ساختمان اداری تجاری " ترمه " در شهر همدان,اخبار معماری,معماری,معماری همدان,طراحی ساختمان اداری تجاری,

این پروژه شامل سه عملکرد در سه طبقه ی مختلف با راه های ارتباطی متفاوت به فضای شهری می باشد. ایده ی مسیر های ارتباطی تعبیه شده در این بنا، ایجاد ارتباط های مستقیم و غیر مستقیم با فضا و محوطه ی شهری بوده و جدا کننده ی دو فضای عملکردی اداری و تجاری یکی از چالش های اصلی طراحی این پروژه و تولید فرم های اصلی آن بوده است. استفاده از فرم های تکرار شونده که از یک سو سقف طبقه همکف را تشکیل می داد و از سوی دیگر پله ای برای اتصال میان فضای خارج و دفتر کار بود به راه حلی منحصر به فرد برای چالش اصلی این ساختمان تبدیل شد. نمای ساختمان از آجر های بومی با بافت های سنتی آجر پوشیده شده و در عین حفظ سبک معماری اقلیمی و بومی، طراحی ای مدرن و جالب توجه ایجاد شده است.

معماری برج کنترل ترافیک فرودگاه جدید استانبول

معماران ایکوم و پینینفارینا برنده نهایی برج کنترل ترافیک فرودگاه جدید استانبول، نام شماری از معماران برجسته بین المللی، در بخش نخست رقابت طراحی برج کنترل ترافیک فرودگاه جدید استانبول در کنار هم قرار گرفته بود تا برنده نهایی مشخص گردید. این لیست شامل معماران Pininfarina-Aekom، معماران، معماران Grimsaw-Nordic، معماران RMJM ، معماران Moshe Safdie و معماران Zaha Hadid است.

طراحی برج کنترل ترافیک فرودگاه جدید استانبول

این برج در یک سایت با ۵۰۰۰ متر مربع و با ارتفاع ۹۵ متر برنامه ریزی شده و قرار است در فرودگاه جدید شهر استانبول ساخته شود .در ادامه تصاویر طرح های پیشنهادی بر اساس الگوهای بومی ترکیه را مشاهده نمایید.

طراحی پل عابر پیاده حقانی – اراضی عباس آباد تهران

ایده های طراحی : پل عابر پیاده حقانی با هدف اتصال بافت مسکونی منطقه میرداماد به بخش شرقی اراضی عباس آباد طراحی شده است، محلی که دو پارک یکی در حاشیه اتوبان حقانی به صورت کشیده و خطی و دیگری در کنار محور ۲۸ اراضی عباس آبـــاد ( محور پیاده راه اصلی در حوزه فرهنگی اراضی عباس آباد ) به هم متصل می شود، اتصال جدید خود به منزله امتداد این دو پارک از فراز اتوبان عبور می کند و ضمن ایجاد سکوی دید شهر، باعث افزایش نفوذ پذیری به بخش شرقی اراضی عباس آباد می شود.

طراحی پل عابر پیاده حقانی - اراضی عباس آباد تهران,طراحی پل عابر پیاده در بزرگراه حقانی,طراحی پل عابر پیاده در اراضی عباس آباد تهران,طراحی پل عابر پیاده در تهران,گروه معماری پوست سوم,گروه معماری پارساکد,پارساکد,parsacad,parsacad.com,معماری,مسابقه معماری

اختلاف تراز ۲۲ متری در دو نقطه شرقی و غربی اتوبان ، محدودیت های سایت از نظر ابعاد نشیمنگاه پل در دو طرف و تامین ارتفاع مورد نیاز برای عبور وسایل نقلیه از معابر زیر پل از مسایلی است که طرح بر اساس آن سازمان یافته است. بر این اساس طرح، سازه مونیومنتال فلزی است که سه رمپ به طول کلی ۲۵۰ متر را میسازد ، شکل گیری پروژه نه بر اساس یک ایده فرمال ، بلکه بر اساس دیاگرام شکل رمپ ها ، سازه ، محدودیت ها و در نهایت تناسبات و زیبایی شناسی طراح انجام شد .