تماس با ما در تلگرام

گروه معماری پارساکد | مرجع دانلود معماری

معماران حاضر: 9
» نمایش دسته بندی مطالب

لیست مطالب صفحه اصلی

معماری مدرن ویلا در طالقان

طراحی این ویلای ساده و در عین حال جذاب، با دو داستان متفاوت انجام پذیرفته است. چشم انداز دریاچه طالقان در اطراف ویلا، انطباق فرم و حجم با سایت، موقعیت اقلیمی و استفاده از انرژی های پاک از ویژگی های قابل بحث این ویلا است.انعطاف و سادگی از سیاست های اصلی طراحی این پروژه بوده است.

معماری مدرن ویلا در طالقان,معماری,طراحی ویلا,نقشه ویلا,نمونه موردی ویلا,طراحی ویلا در طالقان,معماری مدرن

کارفرمای پروژه بیش از هر چیز خواستار چشم اندازی عریض و فراگیر دریاچه واقع در شمال خانه بوده به همین جهت برای محقق شدن خواسته ی کارفرما، حفظ فضا های خصوصی و همچنین توجه به هوای سرد در فصل زمستان، تکنیک های جالب توجهی در طراحی بخش های مختلف به کار گرفته شد. نمای شمالی ویلا، مانند چشمی بزرگ رو به در یاچه قرار گرفته و در ساخت آن از متریال شیشه استفاده شده است تا خانه در برابر سرما محفوظ باشد.سیستم گرمایش کف در تمامی فضا ها استفاده شده، حتی در بالکن. دیوار جنوبی کمترین تعداد پنجره را دارا می باشد تا فضایی خصوصی تر شکل بگیرد.

معماری سبز هتل در ویتنام

یکی از ضعف های سبک زندگی های امروزی، فاصله ی روزافزون ما از طبیعت است و علت آن گسترش پدیده ی شهرنشینی می باشد. لذا لازم است به نوعی طراحی های معماریمان را با طبیعت آشتی دهیم. هتل اطلس در ویتنام دارای ۵ طبقه و ۴۸ اتاق میهمان با بالکن های شخصی بوده که هریک از بالکن ها با گیاهان بسیاری پوشیده شده است و فرصت برقراری ارتباط مستقیم با طبیعت را برای میهمانان فراهم می آورد. در ادامه علاوه بر زیبایی و جذابیت بنای ساختمان، باعث ایجاد تهویه مطبوع نیز شده است.

معماری سبز هتل در ویتنامطبقه ی همکف این هتل با پلان بازی طراحی شده که رابط بین فضاهای خدماتی و اقامتی می باشد و دیگر امکانات هتل عبارت اند از رستوران، کافه، بار پشت بام، آبگرم، سالن ورزشی و استخر شنا.

معماری سبز و پایدار – طراحی خانه سبز

در این مطلب قصد داریم به یک نمونه از طراحی خانه سبز در ویتنام بپردازیم. کشوری که به سرعت در حال تغییر معماری متقارن و یکنواخت (خانه) و خسته کننده و خشک است. فضای داخلی اغلب در بسته، تنگ و جذب حرارت بوده است.

7657575656755

این طراحی منحصر به فرد،  زیبا و دارای تهویه طبیعی ، باغ ، فضای باز و سبز ، فضاهای باز در داخل خانه و ارتباط با خارج و انتقال نور به تمامی فضاهای داخلی ، دسترسی به تمامی قسمت های خانه با پله و پل ، ایجاد منافذ در دیواره ها برای جریان هوا و انتقال نور طبیعی برای ایجاد یک محیط سالم و روشن ، یک محیط بسیار دلنشین برای خانواده ایجاد کرده است.

طراحی مینیمال – طراحی داخلی ساختمان مسکونی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با یک نمونه دیگر از طراحی های بی نظیر گروه HAO آشنا نماییم. گروه در طراحی این منزل ۱۶۰ متر مربعی سعی داشته تا تعادلی مطلوب بین فضا و نور طبیعی ایجاد نماید، که بدین منظور در فضای ناهار خوری فریم بزرگی از پنجره قرار داده و حداکثر نور را به فضای داخلی وارد می کند.

54680098907

این خانه دارای طبقه ی نیمه اشکوبی به ارتفاع ۱٫۵ متر می باشد و به فضای کتابخانه باز تبدیل گشته است. چالش دوم، راه پله اصلی است که پشت آشپزخانه قرار گرفته و دسترسی به طبقه فوقانی را ممکن می سازد. در واقع، حس عمیق از ارتباط بین فضاهای مختلف و عملکرد های مختلف در این منزل ایجاد شده است.

معرفی استادیوم های المپیک ۲۰۱۶ ریو – برزیل

المپیک تابستانی ۲۰۱۶ که با نام رسمی «بازی‌های المپیاد سی و یکم» و «المپیک ریو» شناخته می‌شود از ۵ تا ۲۱ آگوست ۲۰۱۶ میلادی (۱۵ تا ۳۱ مرداد ۱۳۹۵) در شهر بندری ریو دو ژانیرو در کشور برزیل برگزار خواهد شد.

دهکده المپیک 2016 ریوبرای مشاهده توضیحات و تصاویر استادیوم های المپیک ۲۰۱۶ برزیل به ادامه مطلب مراجعه نمایید

معماری ساختمان اداری تجاری ترمه در شهر همدان

این پروژه در شهر تاریخی همدان قرار دارد، شهری که فضای پویا و سیال دارد و با احجام مربع شکل شناخته می شود. این ساختمان دو طبقه با هدف ایجاد فضا های عملکردی تجاری ساخته شده که طبقه  همکف فضایی عمومی تر برای تجارت و فروش محصول یا ارائه خدمات بوده و طبقه اول، دفتر کاری شخصی را شامل می شود. طبقه ی بعد که در واقع پشت بام این ساختمان است هم ارتفاع بام های اطراف ساخته شده است و با دیوار های ۲٫۵ متری خود فضایی باز و متنوع در دل این بنا ایجاد کرده است.

معماری ساختمان اداری تجاری " ترمه " در شهر همدان,اخبار معماری,معماری,معماری همدان,طراحی ساختمان اداری تجاری,

این پروژه شامل سه عملکرد در سه طبقه ی مختلف با راه های ارتباطی متفاوت به فضای شهری می باشد. ایده ی مسیر های ارتباطی تعبیه شده در این بنا، ایجاد ارتباط های مستقیم و غیر مستقیم با فضا و محوطه ی شهری بوده و جدا کننده ی دو فضای عملکردی اداری و تجاری یکی از چالش های اصلی طراحی این پروژه و تولید فرم های اصلی آن بوده است. استفاده از فرم های تکرار شونده که از یک سو سقف طبقه همکف را تشکیل می داد و از سوی دیگر پله ای برای اتصال میان فضای خارج و دفتر کار بود به راه حلی منحصر به فرد برای چالش اصلی این ساختمان تبدیل شد. نمای ساختمان از آجر های بومی با بافت های سنتی آجر پوشیده شده و در عین حفظ سبک معماری اقلیمی و بومی، طراحی ای مدرن و جالب توجه ایجاد شده است.