صفحه اینستاگرام پارساکد

نمایش دسته بندی مطالب

لیست مطالب صفحه اصلی

رساله معماری ساختمان اداری 118 صفحه

رساله ساختمان اداری,مطالعات ساختمان اداری,پایان نامه ساختمان اداری,طرح نهایی ساختمان اداری,پروپوزال ساختمان اداری

مقدمه

طراحي ساختمان‌هاي اداري مخصوصاً زماني كه بخشي از يك پروژه بزرگ باشند چندان مورد توجه قرار نمي‌گيرد و تغيير كاربري بناهاي موجود يا ساخت بناهايي بدون توجه به كاربري حقيقي براي عبور از اين مرحله ترجيح داده مي‌شوند. از دلايل انتخاب اين موضوع علاوه بر آنچه آمد واقعي بودن پروژه و مسائل عديده‌ايست كه در چنين پروژه‌اي مطرح مي‌شود.
ایجاد مجموعه هایی با نادیده گرفتن مسائل زیست محیطی و شرایط اقلیمی محیط , منجر به شکل گیری اثاری به صورت توده های جدا از محیط و حتی اسیب رسان به آن شده است , استدلال برخی سازندگان در برخی شرایط مبنی بر ترجیح تامین شرایط آسایش استفاده کنندگان بر مسائل اقلیمی , شاید پوششی باشد جهت پنهان کردن تفکرات نا صحیح , غیر اصولی , غیر علمی,مادی گرایانه و منفعت طلبانه ی خویش.
رساله معماری ساختمان اداری,رساله ساختمان اداری,مطالعات ساختمان اداری,پایان نامه ساختمان اداری,طرح نهایی ساختمان اداری,برنامه فیزیکی ساختمان اداری,دانلود رساله ساختمان اداری,دانلود رساله معماری ساختمان اداری,ظوابط طراحی ساختمان اداری,رساله آماده ساختمان اداری,رساله مجموعه اداری,رساله مجتمع اداری,دانلود پایان نامه ساختمان اداری,رساله کامل ساختمان اداری,پروپوزال ساختمان اداری,مقاله درباره ساختمان اداری,جداول برنامه فیزیکی ساختمان اداری

معماری هم ساز با اقلیم با تطابق با شرایط اقلیمی محیط , شرایط مطلوب اسایش انسانی از نظر درجه حرارت , میزان رطوبت و مانند اینها را در فضاهای داخلی با حداقل کاربرد وسایل سرمایش , گرمایش و تنها با تمهیدات و تفکرات علمی معمارانه فراهم می کند, این نوع معماری از نظر اقتصادی نیز با کاهش قابل ملاحضه ی میزان مصرف انرژی موثر است.

برای دانلود و توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید…

بخشی از پروپوزال و مطالب:

ادامه مقدمه:

پیامدهای توسعه ی شهری نامناسب و پیچیدگی معضلات زیست محیطی انها, موجودیت فضای سبز و گسترش آن را برای همیشه اجتناب نا پذیر کرده است . شهر ها به عنوان کانون های تمرکز فعالیت و زندگی انسانها برای این که بتوانند پایداری خود را تضمین کنند چاره ای جز پذیرش ساختاری و کارکردی متأثر از سیستمهای طبیعی را ندارند. فضاهای سبز , شهر ها را به عنوان محیط زیست و محیط عملکردی انسانها معنادار ساخته و با مقابله با اثرات سوء گسترش صنعت و کاربرد نادرست تکنولوژی از طریق تعادل بخشی در سیستمهای اکولوژیک و ارتقاء سطح زیبایی یصری باعث افزایش کیفیت زیستی شهرها می شوند .
در مکانهای مختلف یک شهر ایجاد فضاهای سبز تحت عنوان ساخت و احداث پارک ها و فضاهای تفریحی شهری تبلور می یابد , اما باید توجه کرد این تنها راه موجود نیست و می توان فضاهای طبیعی –تفریحی را در محیط های کاری افراد ساکن در شهر به راحتی ایجاد نمود و با جانمایی مجموعه ها و فضاهای اداری در دل آنها و ایجاد ارتباط منطقی و هماهنگ ما بین آنها مجموعه هایی پدید آورد که کارمندان و مراجعان در طول ساعات اداری و حین کار از آرامش و نشاط ناشی از شرایط خاص محیط برخوردار شده و در عین حال در طول روز و علاوه بر آن پس از ساعات کار اداری , مجموعه به عنوان یک فضای شهری در خدمت مردم قرار گرفته و به مکانی برای عرضه ی فعالیت های تفریحی-فرهنگی-آموزشی – اجتماعی و مانند اینها تبدیل شود و بتوان ار آن به عنوان مکانی برای گردهمایی افراد جامعه و یا محلی برای آموزش عمومی استفاده کرد .
انسان گرامی ترین گوهر آفرینش و ناشناخته ترین آن است .رفتار آدمی تابع اندیشه ها , احساسات , انگیزه ها , خواسته ها درونی و عوامل فطری و پرورشی او است که در موقعیت های مختلف به صورت های گوناگون ظاهر می شود .برای آشنایی با ابعاد مختلف وجود آدمی , آشنایی با روانشناسی و علوم رفتاری ضروری است. روانشناسی علم تازه ای است که از اوایل قرن گذشته به تدریج رو به پیشرفت گذاشته و اگر چه قبل از ان فلاسفه و حکماء مسائل روانی را به طور گوناگون مطرح کرده اند , ولی جنبه های علمی و تجربی آن کاملا تازگی دارد . پرداختن به روانشناسی در حیطه ی کار مدیریت ع ظهور نهضت روابط انسانی , توجه به انگیزش و مسائل انگیزشی در سازمان و مانند اینها موضوعاتی است که از سالهای دهه ی 1970 میلادی به بعد مطرح شده و امروزه کمتر مقاله ای در زمینه مدیریت می توان یافت که به یکی از ابعاد علوم روانشناسی و رفتاری در ان توجه نشده باشد.
با توجه به طراحی و ساخت سازمان ها و مجتمع های اداری توسط معماران , ضرورت آشنایی این افراد با مسائل روانی کارکنان و کارمندان پر رنگ تر می شود , زیرا فضای خلق شده توسط معماران بایستی مورد استفاده کارمندان یک سازمان قرار گرفته و ماهیت فضا اثرات روانی خاصی را بر آن ها ایجاد کند . در صورتی که یک فضا و مجموعه از لحاظ اصول معماری ع هنری و روانشناسی به صورت منطقی و درست طراحی شود , علاوه بر ایجاد نشاط , شادابی و انگیزه ی کافی در کارکنان می تواند با رعایت نکات خاص و ساده ای در چیدمان فضاها و مبلمان داخلی , استرس های ناشی از محیط کاری را به حداقل برساند.
مهمترین منبع هر سازمان نیروی انسانی شاغل در ان است و این نیروی انسانی در صورتی که دارای انگیزه , رضایت و وجدان کاری باشد با به کارگیری توان و تخصص خود موجب پیشرفت سازمان را می شود, و چون سازمان جزئی از مجموعه کل یک کشور است با موفقیت سازمان , شاهد رشد, تعالی و موفقیت مجموعه یک جامعه نیز خواهیم بود.
بنابراین علاوه بر بررسی و رعایت استاندارد ها و نکات فنی لازم جهت طراحی و شناخت نیازها و اهداف یک مجموعه اداری و تلاش در جهت تامین انها , مسائل روانی استفاده کنندگان , موارد موثر در ایجاد فضای آرامش بخش اداری, جنبه های میان افراد طراحی فضاهای کاری و غیره نیز در روند طراحی باید مورد توجه قرار گیرند تا حاصل کار, مجموعه ای کارآ, در جهت تامین اهداف و نیازهای فضایی و عملکردی و روانی استفاده کنندگان باشد.
یک ساختمان بدون ظاهر سازی دروغین , حجیم نبودن و با تواضع , آرامی و هماهنگی با محیط در مردم احساس نوعی صمیمیت و همراهی می کند , مردم باید حس کنند که یک تشکیلات اداری متعلق به انان و برای خدمت به آنهاست . یک بنای متظاهرانه و ناهماهنگ با محیط نتیجه ای جز احساس جدایی و عدم مشارکت مردم را در پی نخواهد داشت .
بنا به تصور بسیاری از مردم چه خواص و چه عوام آثار خلاقه ی معماری دارای ترکیب های غیر معمول , بی نظیر , شگفت انگیز و عجیب و غریب هستند .کارهایی که هیچ یک از این ویژگی ها را دارا نباشد و شاید به آرامی در هماهنگی با محیط خود هدفی را که از انها انتظار میرود انجام می دهند , ممکن از سوی خیلی ها به عنوان دستاوردهایی ارزنده مورد توجه قرار نگیرد.
معمار به عنوان خالق فضا , در این آفرینش باید به نیازها , شرایط , اهداف و خواسته های مصرف کنندگان توجه کافی داشته و تمامی آنها را در طراحی خود لحاظ کند . بکارگیری تمامی استاندارد ها و نکات فنی در رابطه با هر نوع کاربری خاص فضایی امری ضروری است , اما حاصل کار طراحی زمانی موفق و کارآمد خوانده می شود که علاوه بر تمامی موارد مذکور , شرایط روحی , رانی , و فیزیکی استفاده کنندگان را نیز مد نظر قرار دهد , و کلیت مجموعه بتواند نیازهای عملکردی , فضایی , روانی استفاده کنندگان را به بهترین صورت برآورده کند .

 

چکیده
در معیارهای امروزین شهری، سازمانها خیلی سریعتر از ساختمانها تغییر می‌کنند و تشکیلات اداری بسرعت و بطور مکرر دگرگون می‌شوند. بطور اصولی دو تحول اساسی در سالهای اخیر در ساختمانهای اداری بوجود آمده است.
اول : دیوارهای بلند داخلی به دیوارهای کوتاه جدا کننده تغییر پیدا کرده و بخصوص مبلمان ثابت و متحرک بیش از پیش عملکرد پیدا کرده است ، تأسیسات قابل حمل و جدا کننده‌های اکوستیک و دکوراتیو بصورت متناوب تغییر شکل و موقعیت داده‌اند .
دوم : فضاهای اداری با عملکردهای کاملاً متفاوت و حتی متناقض؛ از آزمایشگاه، دفتر کارخانجات و فضاهای صنعتی گرفته تا آموزشی همگی صورت یکسان و مشابهی پیدا کرده‌اند .
در این بخش به عواملی که باعث پیدایش چنین تغییراتی در این گونه ساختمان‌ها شده است، سهولت عملکرد و نحوه انجام این تغییرات و آشنایی با این سیستم‌ها می‌پردازیم.

 

فصل اول
کلیات
ضرورت تغییر سیستم‌ها و روشهای انجام کار دستگاههای اداری
طراحي ساختمان‌هاي اداري مخصوصاً زماني كه بخشي از يك پروژه بزرگ باشند چندان مورد توجه قرار نمي‌گيرد و تغيير كاربري بناهاي موجود يا ساخت بناهايي بدون توجه به كاربري حقيقي براي عبور از اين مرحله ترجيح داده مي‌شوند. از دلايل انتخاب اين موضوع علاوه بر آنچه آمد واقعي بودن پروژه و مسائل عديده‌ايست كه در چنين پروژه‌اي مطرح مي‌شود.
عواملی که باعث ایجاد تغییرات در عملکرد وبعد از آن در فرم ساختمان شده است به قرار زیر است :‌
 تسریع در دستیابی به منابع اطلاعاتی و آمار و اطلاعات مفید و در نتیجه تسریع در تصمیم‌گیریها و اعمال مدیریتهای صحیح و ایجاد سرعت در امور ارباب رجوع و سایر امور
 کاهش و حذف مراحل زائد بعضی از روشهای انجام کار
 عدم کارایی و پاسخگویی روشهای انجام کار جاری به نیازهای جامعه و دستگاهها به دلیل کهنه و قدیمی بودن آنها
 افزایش حجم مکاتبات و مسئولیتها و وظایف پیش‌بینی نشده و تغییر وظایف وزاتخانه‌ها
 ارائه خدمات بهتر و زدودن بوروکراسی موجود و تحقق یک نظام اجرایی پویا
 اعمال سیستم توسط مدیران به دلیل فقدان روشهای مدرن و معین
نقش روشهای نوین و مکانیزه اداری در بهبود نظام اداری
 تسریع در انجام امور و دسترسی به اطلاعات و آمار و بالا رفتن آگاهی‌ها
 جلوگیری از ازدیاد و بروکراسی و کاغذ بازی
 کارایی مؤثر مدیریت واحدهای اداری و برنامه‌ریزی و افزیش کیفیت و راندمان
 صرفه جویی در زمان و نیروی انسانی و سایر هزینه‌های مربوطه
 تحول نسبی در نظام اداری
 هدایت خدمات دولتی از کانالی صحیح‌تر به مجرای اجرایی
 تسریع در انجام کار ارباب رجوع
 کاهش مراجعات مکرر ارباب رجوع

روشهای مکانیزه نقش مؤثری در تصمیم‌گیریها و افزایش کارایی و ضریب اطمینان و دقت و بهبود کیفیت کارها دارد.
نظام اداری با توجه به نقش خدمات رسانی به جامعه اداری پیچیدگیهای فراوانی دارد و لازم است در کنار نیروی انسانی ورزیده و آموزش دیده از تکنولوژی، بعنوان یک ابزار کارآمد استفاده نمائیم و روشهای مکانیزه را به خدمت بگیریم، زیرا روشهای مکانیزه تا حدود زیادی می تواند در تحول و افزایش راندمان کار مؤثر باشند .

ضرورت توجه به نحوه استقرار اجزای سازمانی در مجموعه‌های اداری
یکی از معضلات نظام اداری کشور روشهای اجرای آن می‌باشد این روشها از آنجا که اغلب قدیمی بوده و هیچگاه بصورت مستقل و هماهنگ باسایر سازمانها مورد بررسی قرار نگرفته‌اند ، موجب آن گردیده که سازمانهای اداری کشور با روشهای فعلی پویایی لازم را نداشته و دارای کارایی لازم با نیازهای جامعه نباشند . بررسی روشهای اداری کشور و بکار بردن روشهای نوین بجای روشهای قدیمی و سنتی از اموری است که جهت تحول سیستم اداری لازم بنظر می رسد .
طرح جا و مکان از اولین موضوعاتی است که در تجزیه و تحلیل سیستم‌ها و روشهای اداری مورد نیاز در یک مجتمع اداری – خدماتی پرداخته شود .
منطبق نبودن جا و مکان با وظایف یک سازمان باعث کندی و تراکم در کارها می‌شود . لذا با بکار بردن اصول صحیح طرح جا و مکان می‌توان به بهبود روشهای انجام کار و افزایش کارآیی اثربخش سازمان کمک کرد، بطوریکه طراحی صحیح و تخصیص فضای مناسب به کارکنان می تواند نتایج مثبت زیر را به همراه داشته باشد :
 ایجاد رفاه و راحتی برای کارکنان در محل کار
 افزایش بازدهی و سهولت انجام کار
 کاهش زمان انجام کار
 جلوگیری از تراکم و وقفه در کارها
 کاهش هزینه‌های سرمایه‌ای
 حداکثر استفاده از جا و مکان در تسهیل جریان امور
 ایجاد تسهیلات و ارائه خدمات بهتر و بیشتر به ارباب رجوع

عوامل مؤثر بر طرح جا و مکان و نحوه استقرار سازمان اداری
طرح جا و مکان عبارتست از نمودار محل انجام کار ، طرز قرار گرفتن کارمندان در محیط کار و محل استقرار وسایل کار و تجهیزات اداری. در تهیه طرح فضای اداری عوامل متعددی دخالت دارند، لذا با تجزیه و تحلیل همه جانبه فضای اداری و همچنین با رعایت اصول تهیه طرح جا و مکان می‌توان طرح‌های قابل توجهی برای فضای اداری تهیه کرد این اصول عبارتند از :
 جریان گردش کار تا حد امکان باید بصورت مستقیم باشد تا از رفت و برگشت‌های زاید و از قطع مسیر سایر کارها جلوگیری شود .
 محل استقرار کارکنانی که کارشان با هم ارتباط دارد نزدیک هم باشد .
 تجهیزات و وسایل کار باید نزدیک محل کار و دسترس کارکنان باشد .
 فضای تخصیص یافته به کارکنان باید باتوجه به احتیاجات ناشی از نوع کار آنان تعیین گردد .
 بعنوان مثال محل‌هایی که آرام تر و بدون سروصدا باشند باید به کارمندانی اختصاص یابد که کار آنان نیاز به دقت و تمرکز فکری داشته باشد .
 وسایل و تجهیزات غیر ضروری از محل کار دور نگه داشته شود تا فضای بیشتر ی برای کار آزاد گردد .
 کارکنانی که برای انجام وظایف خود از وسایل مشترک استفاده می‌کنند باید نزدیک هم و از طرف دیگر نزدیک وسیله مورد نیاز قرار داشته باشند .
 طرز استقرار میز و وسایل کارکنان و میز مدیر به نحوی باشد که توالی انجام کار رعایت گردد.
 محل کار کارمندانی که با ارباب رجوع بیشتر در ارتباط هستند باید در نزدیکی درب‌های ورودی تعیین گردد تا ارباب رجوع مجبور نشود از قسمتهای مختلف عبود نموده و موجب ازدحام بی‌مورد در ساختمان شود .
 طرح‌ریزی جا و مکان باید طوری باشد تا حد امکان، کار متحرک و کارمند ثابت باشد ، هر اندازه که از حرکت کارمند برای انجام کار جلوگیری شود، کارایی وسرعت عمل او بیشتر می‌شود .
 وسایل سنگین تجهیزات صنعتی و مکانیکی حتی‌الامکان در طبقات پائین مستقر گردند .
 اگر استقرار وسایل سنگین در طبقات بالا ضروری باشد، بهتر است آنها را در کنار دیوارها و نزدیک به ستونهای ساختمان قرار داد .
 چنانچه لازم باشد در یک اطاق چند میز داده شود، بهتر است کلیه میزها رو به یک سمت داشته باشد .
 برای جلوگیری از مزاحمت برای دیگر کارمندان میزها نباید از پهلو کنار هم و چسبیده به هم باشند .

فصل 2
شناخت و تعریف موضوع

بخش اول: تاریخچه ساختمان های اداری

2-1-1- تاریخچه نظام اداری در جهان:
سیستم سازماندهی اداری اولین بار در مصر ایجاد گردید. دولت جهت کنترل امور زیر بنایی عمومی و راههای ارتباطی خصوصاً عبور و مرور از رود نیل نیازمن وضع مقررات و ایجاد تشکیلات اداری بود.
در چین باستان نیز با استفاده از تعالیم کنفوسیون در خصوص وظایف دولت شالوده امور بروکراتیک بنا نهاده شد که این تعالیم مورد استفاده و تقلید پاره ای از کشورها از جمله انگستان قرار گرفت.
بتدریج با پیشرفت جوامع و گسترش فعالیت های گوناگون اجتماعی ضرورت ایجاد قوانین و سازماندهی در این جوامع امری اجتناب ناپذیر شد و رفته رفته ادارات دولتی و خصوصی شکل گرفت. نظر عموم بر این است که تاریخ ظهور ساختمان های اداری بزرگ به اوایل قرن 19 در اروپا و امریکا باز می گردد.

2-1-2- نگاهی به ساختار نظام اداری در ایران:
تاریخ تحولات نظام اداری ایران به 2 دوره قبل و بعد از اسلام تقسیم می شود.

و…
فهرست مطالب:
عنوان صفحه
چکیده………………………………………………………………………………………………………………………………………………………1
مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..2
فصل اول : کلیات
1-1-ضرورت تغییر سیستم‌ها و روشهای انجام کار دستگاههای اداری …………………………………………………………………..6
1-2- نقش روشهای نوین و مکانیزه اداری در بهبود نظام اداری ………………………………………………………………………….. 6
1-3-ضرورت توجه به نحوه استقرار اجزای سازمانی در مجموعه‌های اداری …………………………………………………………..7
1-4-عوامل مؤثر بر طرح جا و مکان و نحوه استقرار سازمان اداری ……………………………………………………………………….8

فصل دوم : شناخت و تعریف موضوع
بخش اول: تاریخچه ساختمان های اداری ………………………………………………………………………………………………………….11
2-1-1-تاریخچه نظام اداری در جهان ……………………………………………………………………………………………….11
2-1-2- نگاهی به ساختار نظام اداری در ایران ……………………………………………………………………………………11
بخش دوم: تعاریف و مفاهیم …………………………………………………………………………………………………………………………..14
بخش سوم: مطالعات عمومی ………………………………………………………………………………………………………………………….15
2-3-1- ملاحظات برنامه ریزی ……………………………………………………………………………………………………….15
2-3-2- فضا و مصالح ……………………………………………………………………………………………………………………..19
2-3-3- طراحی مدولار …………………………………………………………………………………………………………………..22
2-3-4-شبکه های طراحی ……………………………………………………………………………………………………………….23
2-3-4-1- شبکه های اثاثیه ………………………………………………………………………………………………24
2-3-4-2- شبکه های ساختمانی و تاسیساتی ………………………………………………………………………..24
2-3-4-3- تعیین قطعات منظم برای فضاهای کار ………………………………………………………………….24
2-3-5- سیرکولاسیون ……………………………………………………………………………………………………………26
2-3-6- مبلمان اداری ……………………………………………………………………………………………………………27
2-3-6-1- وسایل و لوازم کار اداری ………………………………………………………………………….30
2-3-6-2- ملاحضات در چیدمان………………………………………………………………………………31
2-3-6-3- تنظیم فضا با تغییرات ………………………………………………………………………………..32
2-3-6-4- طراحی محل و میدان کار از دیدگاه آنتروپومتری……………………………………………33
2-3-6-5-عملکرد فضائی و محدودیت ها …………………………………………………………………….34
2=3-7- آثار عوامل طبیعی بر انسان ……………………………………………………………………………………………34
2-3-7-1- دمای محیط ……………………………………………………………………………………………..34
2-3-7-2- سرو صدا …………………………………………………………………………………………………35
2-3-7-3- نور ………………………………………………………………………………………………………..36
2-3-7-4- رنگ ………………………………………………………………………………………………………38
2-3-7-5- بافت ……………………………………………………………………………………………………….40
2-3-7-6- دید های خارجی و داخلی …………………………………………………………………………..41
2-3-7-7- زیبا شناسی ………………………………………………………………………………………………43
2-3-7-8- فرم ………………………………………………………………………………………………………..43
2-3-7-9- حفاظت و امنیت ……………………………………………………………………………………….44
2-3-7-10- اقدامات آکوستیکی …………………………………………………………………………………45
2-3-7-11- توصیه های روان شناسی محیط کار ……………………………………………………………..46
2-3-7-12- ازدحام و مسائل مربوط به فضای شخصی ………………………………………………………47
بخش چهارم مطالعات کالبدی
2-4- 1- بررسی کمیت سطوح در یک ساختمان اداری ………………………………………………………………….49
2-4-2- برنامه کالبدی یک ساختمان اداری …………………………………………………………………………………49
2-4-3- تقسیم بندی 4 گانه بر اساس الگوهای کلی ارتباطی …………………………………………………..50
2-4-3-1 الگوی ناحیه ای ………………………………………………………………………………….50
2-4-3-2- الگوی خطی ……………………………………………………………………………………50
2-4-3-3 الگوی شعاعی …………………………………………………………………………………….51
2-4-3-4- الگوی حیاط مرکزی…………………………………………………………………………..51

فصل سوم : بررسی نمونه موردی
3-1 – ساختمان اداری شطرنجی……………………………………………………………………………………………………..55
3-2 – مجتمع دو برادر – گروه طراحی آرش………………………………………………………………………………………59
3-3- برج اداری CCTV ………………………………………………………………………………………………………………62
3-4- ساختمان اداری سویس ری………………………………………………………………………………………………………65
3-5- ساختمان اداری یونی اپت…………………………………………………………………………………………………………69

فصل چهارم:بستر طرح………………………………………………………………………………………….72
4

فصل ششم : برنامه ریزی فیزیکی……………………………………………………………….93
6-1-فضاهای تشکیل دهنده یک ساختمان اداری …………………………………………………………………………………94
6-1-1- فضاهای خارجی …………………………………………………………………………………………………95
6-1-2-فضاهای داخلی ……………………………………………………………………………………………………97
6-1-3-دفاتر خصوصی (بسته…………………………………………………………………………………………….100
6-1-4- فضای عمومی یا باز …………………………………………………………………………………………….100
6-1-5- بایگانی ها …………………………………………………………………………………………………………100
6-1-6- کنفرانس و انجام ملاقات …………………………………………………………………………………….101
6-1-7- انبار و توزیع لوازم مصرفی ………………………………………………………………………………….106
6-1-8- اتاق کامپیوتر …………………………………………………………………………………………………..107
6-1-9-تامین فضاهای بهداشتی – درمانی ………………………………………………………………………….109
6-1-10 غذاخوری ……………………………………………………………………………………………………….110
6-1-11- ورودی ها و پذیرش …………………………………………………………………………………………111
6-1-12- سرویس های بهداشتی ……………………………………………………………………………………112
6-1-13- آسانسور ……………………………………………………………………………………………………..113
6-2- شکل پلان ……………………………………………………………………………………………………………………….115
6-2-1- ساختمان با پلان هسته ای …………………………………………………………………………………115
6-2-2- بررسی میزان مجزا بودن بین فضاهای باز و بسته…………………………………………………….117
6-3- ملاحظات سازه ای …………………………………………………………………………………………………………..119
6-4- برنامه ریزی براساس تشکیلات سازمانی ……………………………………………………………………………….120
6-4-1- طبقه بندی مشاغل ………………………………………………………………………………………….121
6-4-2- فضاهای اصلی ساختمان اداری ………………………………………………………………………….121
6-4-3- سرانه های مبنا…………………………………………………………………………………………………124

فصل هفتم : فرآیند طراحی……………………………………………………………………………………128
7-1

منابع …………………………………………………………………………………………….134

 

 

 

 

رساله های دیگر با همین موضوع:

 

تصاویر رساله:

5-2-2016 10-37-36 PMرساله معماری ساختمان اداری,رساله ساختمان اداری,مطالعات ساختمان اداری,پایان نامه ساختمان اداری,طرح نهایی ساختمان اداری,برنامه فیزیکی ساختمان اداری,دانلود رساله ساختمان اداری,دانلود رساله معماری ساختمان اداری,ظوابط طراحی ساختمان اداری,رساله آماده ساختمان اداری,رساله مجموعه اداری,رساله مجتمع اداری,دانلود پایان نامه ساختمان اداری,رساله کامل ساختمان اداری,پروپوزال ساختمان اداری,مقاله درباره ساختمان اداری,جداول برنامه فیزیکی ساختمان اداریبرنامه فیزیکی ساختمان اداری,دانلود رساله ساختمان اداری,دانلود رساله معماری ساختمان اداری,ظوابط طراحی ساختمان اداری,رساله آماده ساختمان اداری,رساله مجموعه اداری,رساله مجتمع اداری,دانلود پایان نامه ساختمان اداری,رساله کامل ساختمان اداری,پروپوزال ساختمان اداری,مقاله درباره ساختمان اداری,جداول برنامه فیزیکی ساختمان اداری

 

خرید آنلاین:

در پایان خرید ، لینک دانلود فایل نمایش داده می شود و به ایمیل شما ارسال خواهد شد. راهنمای خرید و دانلود فایل
  • فرمت رساله: word
  • حجم فایل ها: 4 مگابایت

 

  • برای مشاهده لیست رساله و مطالعات های معماری اینجا را کلیک نمائید.
  • سفارش انجام رساله و طرح پذیرفته می شود.
  • شماره پشتیبانی و سفارشات معماری : 09037758555 – ۱۰ صبح تا ۴ عصر
  • ایمیل های پشتیبانی : parsacad.com@gmail.com – info@parsacad.com
  • رساله معماری با رساله معماری هم تبادل می شود و نیاز به خرید نیست.

نظر و دیدگاه خود را بفرستید



فول پکیج جامع آموزش اسکچاپ 2019




اولین و قوی ترین پکیج جامع آموزش اسکچاپ 2019 و ویری نکست + آرشیو متریال و مبلمان و صحنه های آماده رندر حرفه ای در فلش مموری (برای اسکچاپ 2016 تا 2019) / آموزش ها از صفر تا صد از مبتدی تا پیشرفته شامل تمامی مباحث از مدلسازی تا رندرگیری

قیمت: 1.500.000 تومان