مطالعات معماری طراحی اقامتگاه کوهستانی 50 صفحه

بخشی از مطالب و پروپوزال رساله اقامتگاه کوهستانی

مقدمه
لرد بایرون1 شاعر انگلیسی، زمانی گفته بود، سیاحت مرزهای ذهن را گسترش می دهد. از دیدگاه گردشگر، گردشگری در واقع باید راه های فرار از فشارها و تنش های روزمره و غرق شدن فرد در محیطی متفاوت و شادی بخش را در مواجهه با یک فرهنگ متفاوت فراهم کند.
در فرهنگ عامه مردم ایران نیز سفر و مسافرت جایگاه و اهمیت ویژه ای از جهت گسترش اطلاعات، گاهی ها و شناخت دارد. انسان با تجربه در این فرهنگ به انسان جهان دیده ای اطلاق میگردد که به سیر و سفر در اطراف و اکناف پرداخته و از هر قوم و ملتی شناخت و نشانه ای در ذهن خود دارد.
مرز و بوم ایران نیز بستر مناسبی برای بروز و ظهور این نمادهای فرهنگی است.
فرهنگ غنی و قدمت و تنوع فرهنگ ایران نیز شایستگی سیر و سفر در آن را دو چندان می کند. اقوام و ملت های فراوان با تنوع زبانی و فرهنگی ، هر یک جاذبه هایی را برای شناخت و تعمق در آن ما فراهم نموده که می تواند بستر مناسبی برای سیر و سفر ملل دیگر باشد.

رساله اقامتگاه کوهستانی,رساله معماری طراحی اقامتگاه کوهستانی 50 صفحه,رساله معماری اقامتگاه کوهستانی,مطالعات معماری اقامتگاه کوهستانی,برنامه فیزیکی اقامتگاه کوهستانی,پروپوزال معماری اقامتگاه کوهستانی,نمونه موردی داخلی و خارجی اقامتگاه کوهستانی,پایان نامه معماری اقامتگاه کوهستانی,ریزفضاهای طراحی اقامتگاه کوهستانی,طراحی اقامتگاه کوهستانی,ظوابط و استانداردهای طراحی اقامتگاه کوهستانی,نمونه موردی داخلی اقامتگاه کوهستانی,نمونه موردی خارجی اقامتگاه کوهستانی,رساله اقامتگاه کوهستانی,مطالعات اقامتگاه کوهستانی,طرح نهایی اقامتگاه کوهستانی,

1-1 اهمیت موضوع
در چند سال اخيرهتل و هتل داری و ایجاد اقامتگاههای جنگلی و کوهستانی به صنعتي واقعي تبديل گرديده و از گسترش سريع و فوق‌العاده‌اي برخوردار بوده است، به طريقي كه مانند هر محصول صنعتي ديگر توليد مي‌شود به طوري كه اين محصول صنعتي از قوانين و ضوابط بازار و محاسبات سودآوري تبعيت مي‌كند. بدون شك تأثير اين تحول از يك سو بهبود سطح نسبي خدماتي است كه در هتل‌ها از هر نوع عرضه خواهد شد و از سوي ديگر به تنزل چشم‌گير كيفيت معماري چه در سيما و چه در درون آن خواهد انجاميد.
بر همين اساس اهميت اين موضوع فراتر از آن است كه از روشهاي به اصطلاح«سريع و عقلاني» كه معمولا مي‌توانند خواسته‌ها را برآورده سازند، استفاده شود، يعني نمي‌توان و نبايدبه نوعي « كمال ارزان‌قيمت» دست يافت بلكه بيشتر بايد به كمك معماري‌ائي هماهنگ و منطبق با نيازها و با سازماندهي در خور، به طيفي از فضاها دست يافت كه قابل زنجيره شدن و تكرار مشابه از يك مكان به مكان ديگر با تشابهات اغراق‌آميز در جزئيات آن يعني فضايي بدون هويت نباشد، بلكه فضايي باشد مأنوس، كه به آن مي‌توان احساس تعلق نمود.

برای دانلود رساله و توضیحات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید…

مقوله‌اي كه در اين پروژه به آن پرداخته مي‌شود، طراحي اقامتگاه در محدوده شهر مي‌باشد. در اين مطالعات سعي شده است پس از شناخت دقيق نوع مسافرين شهر اردبیل و قصد اصلي اين مسافرين و نيز كمبودها و نيازها ، به شناخت عملكردي فضاي اقامتگاه و تعيين نوع مطلوب اقامتگاه در وضعيت فعلي شهر و در نهايت مكان‌يابي مناسب در محدوده مورد نظر و سپس به طراحي بپردازيم.
2-1 بيان اهداف

با در نظر داشتن اين اصل كه هر پژوهشي در مسير طبيعي و تحقيقي خود مي‌بايد گسترش و توسعه‌اي در جهت فعاليت‌ها و گزارشات متنوع پژوهش خود داشته باشد، لذا مشخص بودن اهداف براي انتخاب چنين پروژه‌اي ضروري مي‌نمايد.
يقيناً اين پروژه مي‌بايد سودآوري مورد انتظار و متعارف سرمايه‌گذاري را تأمين كند، اما مطمئنًا داراي وجوه متنوع و شگرف ديگر است، زيرا فضايي است كه مانند ديگر فضاها به شيوه خاص خود، انسان را به صورت فردي و گروهي مورد خطاب قرار مي‌دهد، گروهي كه فرد‌فرد آن داراي ويژگيهاي خاص خود بوده و نبايددر قالبي از پيش فرض شده قرار داده شوند. از اين منظر هتل بخشي از فضاي برخورد اجتماعي و گاه آميزش با فضايي است فرهنگي كه بايد از اهداف صرفا تجاري فراتر رود.
بنابراين به هتل يا هر نوع ديگر فضاي اقامت موقت، نه تنها نبايد به صورت يك سلول اقامتي نگريست بلكه بايد آن را فضايي گرم، متنوع، دعوت‌كننده، زنده و پويا متصور شد و از آن‌جا كه گردشگري و هتل‌داري به عنوان يكي ار ابزار لازم در زمينه اشتغال‌زائي و در‌آمد محلي و ملي نيز سهم بسيار قابل ملاحظه‌اي دارد، پرداختن به آن مستلزم رعايت اصول، قواعد و ضوابط مشخص، ظريف و محكمي است كه بي‌توجهي به آن‌ها، انتظارات و توقعاتي كه مي‌توان و بايد از اين نهاد فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي داشت را ميسر نخواهد كرد و روند اين مطالعات مي‌بايست به نحوي باشد كه بتواند با گذشت زمان و با تغيير يا رشد نيازهاي آتي پروژه، قابل انطباق و سازگاري باشد.
3-1 انواع اقامتگاهها
نوع اقامت گاهها در مناطق گوناگون با توجه به محل تاسيس ، کيفيت تجهيزات و سرويس دهي ، بخش هاي خدماتي ، مختلف است و هر يک با توجه به وضع و موقعيت خود ، خصوصيات ويژه اي را داراست و به اسامي خاصي نيز ناميده مي شود ، که در ذيل به معرفي انواع تاسيسات اقامتي پرداخته مي شود :
1- هتل
2- هتل آپاتمان
3- پانسيون
4- هتلهاي فرودگاهي
5- هتل هاي تفريحي
6- رزورت هتل
7- اقامت گاه حومه شهر
8- هتل هاي جوانان
9- هتل روي چرخ
10- متل
11- مسافرخانه ها
12- زائر سرا
13- پلاژ
14- کمپينگ
15- اتاقها و ويلاي اجاره اي
16- مهمانسرا
17- شبانه روزی(مکان)
18- تختخواب و صبحانه
19- مجتمع توریستی
20- بنگالو
21- شاله
22-اردوگاه جهانگردی
23- ویلاهای خصوصی
24- اقامتگاههای آزاد
تعریف مجتمع توریستی:
به مجموعه ای از تأسیسات اقامتی، پذیرایی، تفریحی، تفرجگاهی، ورزشی گفته می شود که دارای تأسیسات متنوع بوده و مهمانان ضمن اقامات در آنها می توانند از خدمات جانبی دیگری که در آنها وجود دارد، استفاده نمایند، تأسیسات اقامتی در مجتمع های توریستی متنوع است و می تواند بصورت اتاق، ویلا، آپارتمان، کمپینگ، محل پارک کاروان یا اتاقهای سیار که با اتومبیل یدک کشیده می شوند باشد.

فهرست مطالب:

فصل اول :
1 شناخت موضوع…………………………………………………………………….3
1-1 اهمیت موضوع……………………………………………………………….. 3
2-1 بيان اهداف ……………………………………………………………………..4
3-1 انواع اقامتگاهها……………………………………………………………….5
1-3-1 تعریف مجتمع توریستی……………………………………………………6
فصل دوم :
2 نمونه های تطبیقی……………………………………………………………….7
1-1-2 تحلیل و بررسی نمونه های ایرانی…………………………………….7
2-1-2 هتل کندوان………………………………………………………………….8
4-1-2 هتل داد یزد…………………………………………………………………….10
5-1-2 نمونه هتل های خارجی……………………………………………………12
6-1-2 بررسی و نقدHotel Klinglhuber استرالیا…………………………..13
فصل سوم :
3- فصل سوم مبانی نظری……………………………………………………….14
1-3 مبانی نظری و تئوری های معماری………………………………………….14
1-1-3 مقدمه…………………………………………………………………………14
2-3 سابقه تاریخی کاروانسراهای ایران……………………………………….15
1-2-3 معمارى انواع كاروانسراها………………………………………………..17
3-3 استانداردها……………………………………………………………………. 17
فصل چهارم :
1-4 مطالعات اقلیمی…………………………………………………………….38
2-4 شناسايی وضعيت جغرافيايی منطقه مورد نظر در فلات آذربایجان………39
1-1-4 موقعيت جغرافياي استان اردبیل………………………………………………….39
3-4 چگونگی رویارویی با مسائل اقلیمی……………………………………………….39
4-4 اقليم استان اردبيل…………………………………………………………………40
1-4-4 بارش…………………………………………………………………………………40
2-4-4رطوبت نسبي…………………………………………………………………………..41
5-4 باد……………………………………………………………………………………………..41
فصل پنجم :
مطالعات تحلیلی و روند طراحی……………………………………………………….42
1-5 انتخاب سایت پلان……………………………………………………………………. 43
2-5 آنالیز سایت ……………………………………………………………………………….43
3-5 اسکیس های اولیه …………………………………………………………………..44
4-5 ایده های طراحی……………………………………………………………………… 45
5-5 عوامل موثر طرح………………………………………………………………………..46
6-5 روند طراحی ……………………………………………………………………………47

ضمایم
منابع و ماخذ

 

رساله از نظر نگارش ، منابع ، نمونه های موردی ، برنامه فیزیکی و جداول ریزفضاها و… کامل می باشد.

 

 

تصاویر فایل:

برنامه فیزیکی اقامتگاه کوهستانی,پروپوزال معماری اقامتگاه کوهستانی,نمونه موردی داخلی و خارجی اقامتگاه کوهستانی,پایان نامه معماری اقامتگاه کوهستانی,ریزفضاهای طراحی اقامتگاه کوهستانی,طراحی اقامتگاه کوهستانی,ظوابط و استانداردهای طراحی اقامتگاه کوهستانی,نمونه موردی داخلی اقامتگاه کوهستانی,نمونه موردی خارجی اقامتگاه کوهستانی,رساله اقامتگاه کوهستانی,مطالعات اقامتگاه کوهستانی,طرح نهایی اقامتگاه کوهستانی,

خرید رساله:

در پایان خرید ، لینک دانلود فایل نمایش داده می شود و به ایمیل شما ارسال خواهد شد. راهنمای خرید و دانلود فایل