نمایش دسته بندی مطالب

لیست مطالب صفحه اصلی

معماری “مسجد محمد رسول الله” شیراز

کارفرما از معماران و طراحان خواسته تا یک مسجد با حداکثر ظرفیت در محل طراحی کنند که توسط درختان کهنسال 70 ساله و خیابان های اصلی بیمارستان احاطه شده است. ایده اصلی طراحی در قالب چهار چالش شکل گرفت: 1. حداکثر طرفیت برای اقامه نماز، 2. حفظ درختان اطراف، 3. نزدیکی به محور اصلی پیاده رو و 4. احیای سالن دعا و مناجات قدیمی. در مرحله اول، با توجه به شرایط پروژه، الگوی مسجد بدون حیاط در نظر گرفته شد؛ چرا که کل مسجد بین انبوهی از درختان قرار گرفته است. در ادامه با توجه به قدیمی بودن سالن اقامه نماز و به عنوان بخشی از تاریخ سایت، طرح جدیدی از گنبد را تشکیل دادند.

معماری "مسجد محمد رسول الله" طرحی مدرن بر پیکره ای سنتی

دو ورودی برای این مسجد در نظر گرفته شده که توسط رواق – که یک عنصر مهم در طراحی مساجد ایرانی محسوب می شود – به یکدیگر اتصال داده شده اند. دیوار آجری رواق علاوه بر ایجاد ارتباط بصری مناسب، مسجد را با گذرگاه شلوغ پیوند داده است. در ادامه در کنار ورودی ها و دو طرف گنبد، دو مناره با ظاهری چرخشی طراحی شده اند که نماد مسجد می باشند.

معماری مجتمع مسکونی بوستان / تهران

معماری به منزله هنر ایجاد فضایی است که علاوه بر تامین نیاز ساکنان آن، همواره در پی ایجاد ارتباط با محیط اطراف خود می باشد. ساختمان مسکونی بوستان با مساحت 450 مترمربع در سمت جنوبی یکی از خیابان های اصلی تهران واقع شده است که ویژگی های مهم این خیابان وجود درختان متعدد و همچنین شیب طولی از غرب به شرق می باشد.

معماری,مجتمع مسکونی بوستان,تهران,طراحی,نقشه مجتمع مسکونی,ساختمان مسکونی بوستان,ساختمان,پلان مجتمع مسکونی,پلان معماری,پروژه معماریساختار اصلی پروژه توجه به معماری ایرانی و هماهنگی با فضای شهری بوده و همچنین گسترش فضای سبز شهری روی نمای ساختمان (با در نظر گرفتن بالکن های سبز) و ارتباط با بام سبز از دیگر نکات مثبت پروژه به شمار می رود که باعث ایجاد ظاهری پویا در منطقه شده است. در ادامه عمده متریال مورد استفاده روی نمای ساختمان، آجر، چوب و فلز می باشد که برای کنترل نور خورشید و حفظ حریم خصوصی با برش CNC به شکل پانل های مشبک درامده اند.

دکوراسیون و طراحی معماری خانه کوچک 49 متری

در این خانه، یک زوج به جست و جوی یک زندگی رویایی بوده اند. طراح بعد از گفتگو با اعضای خانواده تصمیمی می گیرد تا نور طبیعی را به فضاها بیفزاید و کیفیت زندگی را بهبود ببخشد. با افزایش نور در فضاهای خانه، این آپارتمان بزرگ تر و روشن تر احساس می شود. این معمار الگوهای رایج در طراحی خانه را فراموش می کند و فضای باز و یکدستی را در خانه ایجاد می کند. توجه به طراحی و فرم و نور و رنگ در کنار عملکرد هایی که کارفرما در این طراحی به جستجوی آن بوده است از چالش هایی است که طراح با آن مواجه می باشد. به دلیل متراژ کم این خانه، فضاها از اهمیت ویژه ای بخوردار هستند،

به همین سبب از فضای زیرپله به عنوان فضای دخیره سازه استفاده می شود و یا اتاق زیرشیروانی به کودکی که در آینده به خانواده اضافه می شود اختصاص می یابد. رنگ اصلی در طراحی داخلی منزل سفید می باشد که به همراه رنگ های روشن و پاستیلی به کاهش استرس اعضای خانواده کمک می کند. لکه های رنگی و بافت های هندسی در این طراحی به صورت پراکنده در طراحی خانه به کار رفته اند تا انرژی را به فضا بازگردانند. چوب روشن استفاده شده در کف سازی و مبلمان ها نیز به عنوان متریال اصلی فضا تعریف می شود که احساس خوشایندی را به ساکنین منتقل می کند.

طراحی و معماری خانه سبز – تهران

در گذشته، فضای زندگی انسان در کنار طبیعت بوده، اما امروز به دلیل تعریف فضای معماری در طبقات بالاتر از سطح زمین، این ارتباط تا حدود زیادی از بین رفته است. همچنین بافت قدیم شمال شهر تهران، کوچه باغهای سرسبزی داشته که به تدریج با افزایش ساخت و سازها، سرسبزی خود را از دست داده اند. تلاش برای یافتن راهی در جهت تقویت ارتباط با طبیعت چه به لحاظ بصری و چه به لحاظ فیزیکی، ایده اصلی پروژه را تعریف کرد. در پروسه طراحی پروژه برای تمامی فضاها، با توجه به محدودیتها و ضوابط، هر جا که امکان ایجاد فضای سبز بود، جزئیاتی مناسب طراحی شد. به طور کلی در پروژه، بجز سطوح داخلی فضای زندگی و مسیرهای تردد در مشاعات، تمام سطوح افقی باقیمانده با هدف افزایش حداکثری فضای سبز، به شکل باغچه های بزرگ و کوچک طراحی شد. مهمترین این فضاها، حیاط، بام و حیاط نیم طبقه می باشند.

 معماری خانه سبز,تهران,طراحی خانه سبز,نمای سبز,آپارتمان مسکونی,پلان مجتمع مسکونی,نقشه ساختمان مسکونی,معماری سبز,معماری,آپارتمان

ایده طرح نما در امتداد ایده اصلی پروژه، بدین صورت شکل گرفت تا کالبد بنا با رفتار طبیعی در برابر دو مسئله مهم-یکی دید و منظر و دیگری ایجاد فضای مناسب برای رشد و گسترش گیاهان-گشوده شود.این گشایش از یک طرف با فاصله گرفتن پوسته نازک کاری از بدنه اصلی ساختمان و از طرف دیگر با گشایش و فاصله گرفتن تدریجی پوسته نازک کاری نما و همینطور چرخش تدریجی عناصر شکل دهنده نما برای به حداقل رساندن سطح پوشش، طراحی شد که فضای رشد و گسترش گیاهان به تدریج تا بازترین قسمت نما فراهم گردید.

طراحی مینیمال – طراحی داخلی ساختمان مسکونی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با یک نمونه دیگر از طراحی های بی نظیر گروه HAO آشنا نماییم. گروه در طراحی این منزل 160 متر مربعی سعی داشته تا تعادلی مطلوب بین فضا و نور طبیعی ایجاد نماید، که بدین منظور در فضای ناهار خوری فریم بزرگی از پنجره قرار داده و حداکثر نور را به فضای داخلی وارد می کند.

54680098907

این خانه دارای طبقه ی نیمه اشکوبی به ارتفاع 1.5 متر می باشد و به فضای کتابخانه باز تبدیل گشته است. چالش دوم، راه پله اصلی است که پشت آشپزخانه قرار گرفته و دسترسی به طبقه فوقانی را ممکن می سازد. در واقع، حس عمیق از ارتباط بین فضاهای مختلف و عملکرد های مختلف در این منزل ایجاد شده است.

معماری ساختمان اداری در اصفهان

در طراحی این ساختمان و فضای داخلی آن، به گفته کارفرما، هدف گذاری شد تا طبقه همکف با کاربری تجاری و طبقات بعدی با کاربری اداری و الگو ها و شاخص های معماری متفاوت از سایر قسمت ها شکل بگیرد. گروه معماری در تحقیقات اولیه دریافتند که خط سبز شکل گرفته توسط درختان نمای ساختمان های اطراف را پوشش داده ولی به دلیل ارتفاع زیاد این بنا، پوشش گیاهی تاثیری در پنهان ماندن نما نداشته پس پوسته بیرونی ساختمان به یکی از نقاط توجه و تمرکز طراحی تبدیل شد.
معماری ساختمان اداری در اصفهان,معماری,طراحی ساختمان اداری,طراحی نمای ساختمان اداری,نقشه ساختمان اداری,parsacad,parsacad.comدر طراحی نما سعی شد از هندسه ای نیمه باز و در بعضی موارد با دو استفاده از قشر متریال استفاده شود به این شکل این فرصت به دست آمد تا در بعضی قسمت ها، گیاهان به کار رفته در راستای عمودی نما جلوه گر شوند. با این روش، علاوه بر دارا بودن مزیت پوشش گیاهی در طبقه همکف، کمبود آن در بخش های دیگر نما و در ارتفاع بیشتر به شکلی خلاقانه جبران شد. استفاده از آجر به عنوان متریال اصلی نما به دلیل تاریخی بودن آن و آشنایی بصری و همچنین ترکیب جالب توجه آن با چوب بوده است.